Stijvolnaakt.nl

Hoe nu verder?

Dus je overweegt een naakt of erotische fotoshoot bij ons te boeken? Op de pagina werkwijze leggen we in detail uit hoe wij vervolgens te werk gaan, daarom houden we het hier kort…

Belafspraak of mailen

U kunt ons altijd een Whatsapp sturen of bellen op 06 83570564. Overdag zijn we per telefoon echter niet vaak bereikbaar. 

Wij bellen liefst om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking voorafgaand aan de shoot. Daarom treft u hieronder een contactformulier dat u 24/7 gebruiken. Op het formulier kunt u aangeven wanneer u liefst gebeld zou worden, onze klanten willen immers niet tussen hun collegas of bij hun schoonmoeder telefoneren over een erotische fotoshoot.

Kennismaking

Het is natuurlijk niet verplicht, maar een kennismaking voorafgaand aan een naakt shoot helpt om de spanning te breken en je veilig te voelen. Hierdoor worden foto’s over het algemeen mooier, want alleen als je tijdens de shoot ontspannen bent kom je op foto’s ook natuurlijk over. Zo’n kennismaking is ook handig om zorgvuldig af te stemmen wat je wensen zijn, of om over poses en shots te overleggen. Ook welke voorbereidingen dienen te worden getroffen, en door wie, kan worden afgesproken.

Contactformulier

Indien gewenst bellen we u terug. In uw bericht kunt u hiervoor een datum en tijd vermelden.

Over ons

Stijlvolnaakt.nl is een echtpaar uit ‘s-Hertogenbosch en we verzorgen samen je shoot. Hij fotografeert en zij doet de visagie en assisteert tijdens de shoot met belichting en andere zaken, dus samen zorgen we er voor dat jij je op je gemak voelt. We hechten aan een zorgvuldige afstemming vooraf.

Onze passie

Het menselijk lichaam is altijd mooi en mag getoond worden. Wij spitsten ons toe op smaakvolle (deels) naakt, erotische en bodyscape fotografie. Wij worden blij als jij je lijf en je fotos prachtig vind!

Ons aanbod

  • Shoots voor singles en stellen
  • In de studio of op locatie
  • Visagie en make-up

Erotisch naakt fotograaf Hertogenbosch

Een naaktshoot is in het begin altijd een beetje spannend, dus zowel voor het model als de fotograaf. Neem dan ook voldoende tijd om te acclimatiseren. Een gezellig praatje zorgt ervoor dat je allebei even afgeleid bent en dus kunt ontspannen. Neem samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, het moodboard door en wissel ideeën uit. Maak samen de laatste voorbereidingen en laat het model met kleding aan posities en poses uitproberen, zodat je allebei precies weet wat er moet gebeuren tijdens de shoot zelf. Eventueel maak je alvast proefopnamen, die je samen kunt bekijken, daarom kan het zijn dat het model graag iemand meeneemt naar de shoot, waardoor hij/zij zich veilig voelt, maar zorg ervoor dat er niet teveel mensen aanwezig zijn tijdens de naaktshoot zelf. Dit leidt het model alleen maar af en kan ervoor zorgen dat het model schaamte voelt bij het naakt poseren.

Erotisch erotisch erotisch erotisch erotisch naakt shoot

Zorg ervoor dat je tijdens de shoot niet aan het stuntelen bent en nog allerlei zaken moet klaarzetten en uitzoeken, zoals de instellingen van je camera. Hierdoor gaat het model zich alleen maar onzeker voelen. Het is belangrijk dat je je aandacht tijdens de shoot volledig bij je model kunt houden. Praat tijdens de shoot voldoende met het model en leg uit wat je aan het doen bent.
Een naaktshoot betekent niet dat het model de hele tijd naakt is! Zorg ervoor dat het model tijdens de shoot losse kleding aanheeft die ze makkelijk uit en aan kan trekken. Een badjas kan goed dienst doen als je in een studio werkt.

Naaktshoot erotisch

Werk bij voorkeur met een lichte telezoom, zodat je niet te dicht op het model zit en waardoor deze voldoende ruimte heeft om zich te bewegen en zich veilig en ontspannen te voelen. Raak je model niet aan, dus geef mondeling door wat je bij een pose gewijzigd wilt hebben of doe het eventueel voor.
Als je klaar bent met een serie foto’s laat je het model zich weer aankleden en kijk je samen de gemaakte foto’s door en of je allebei tevreden bent met het resultaat. Dit kun je zo een aantal keren herhalen en je zult zien dat op gegeven moment alle spanning uit de lucht is, dat geeft dan ook de beste foto’s!

Naaktfoto erotisch

Niemand wilt dat er naakt foto’s van zichzelf op internet gaan rondzwerven, die je zelf niet mooi vindt. Het is dan ook belangrijk om samen met het model de foto’s uit te kiezen waar je allebei achter staat. Foto’s die het model niet mooi vindt un je het beste meteen verwijderen.
Als je foto’s bewerkt hebt kun je deze ook het beste eerst aan het model laten zien alvorens ze te publiceren, daarom behoud je de vertrouwensband en kun je in de toekomst nog vaker samen werken.