Stijvolnaakt.nl

TFP shoots (tijdelijk)

Ondanks een ruim portfolio hebben hebben wij in het verleden niet middels contracten gezorgd dat we hier on-line voldoende van konden delen. Hier was geen aanleiding toe aangezien we niet regulier naakt fotografeerden. Daarom zijn we tijdelijk op zoek naar diverse soorten modellen die met ons willen samenwerken in TFP shoots ter uitbreiding van ons on-line portfolio (desgewenst onherkenbaar). Bij TFP shoots werk je samen zonder dat de een de ander betaald. Kosten zullen wel gedeeld worden. Zie je dit zitten, neem dan contact op voor verder afstemming.

Fotografie inclusief studio

Voor fotografie in de studio rekent Stijlvolnaakt.nl een all inclusive prijs. We maken gebruikt van een professionele studio en de beste apparatuur. Studio fotografie levert fraaie resultaten tegen een schappelijke prijs. Afhankelijk van je wensen kan een andere locatie toch aantrekkelijk zijn. Lees hierover meer onder Stijl en voorbeelden. Kijk in onderstaand prijsoverzicht naar onze aantrekkelijke prijsstelling.

Fotografie op locatie

Bij fotografie op locatie brengen we geen kosten voor studiogebruik in rekening. Hierdoor lijkt dit goedkoper dan studiofotografie. Echter… vaak brengen alternatieve locaties ook kosten met zich mee, want een hotelkamer is immers ook niet gratis en er kunnen extra reiskosten zijn. Deze kosten zijn niet in onze prijsstelling inbegrepen.

Visagie

Je kunt bij het boeken van je shoot ook aangeven dat je van onze visagie gebruik wilt maken. De visagie wordt verzorgd door een professionele schoonheidsspecialiste. Naast de studio ligt een aparte ruimte voor de visagie, waardoor dit makkelijk gecombineerd kan worden op de dag van je shoot.

Onze prijzen

Studio shoot150 EUR+/- 2 uur
(incl. 20 min. instellen)
Inclusief studio huur
Circa 100 foto's
5 nabewerkte foto's
Shoot op locatie70 EUR+/- 2 uur
(incl. 20 min. instellen)
Circa 100 foto's
5 nabewerkte foto's

Meerkosten:
Reis of locatie kosten indien van toepassing
Duoshoot40 EURToeslag op de prijs van een studio shoot
+/- 30 min. extra tijd
Visagie40 EURDoor professionele schoonheidsspecialiste
Extra bewerkte foto's5 EURPer foto indien het een eenvoudige nabewerking betreft

Over ons

Stijlvolnaakt.nl is een echtpaar uit ‘s-Hertogenbosch en we verzorgen samen je shoot. Hij fotografeert en zij doet de visagie en assisteert tijdens de shoot met belichting en andere zaken, dus samen zorgen we er voor dat jij je op je gemak voelt. We hechten aan een zorgvuldige afstemming vooraf.

Onze passie

Het menselijk lichaam is altijd mooi en mag getoond worden. Wij spitsten ons toe op smaakvolle (deels) naakt, erotische en bodyscape fotografie. Wij worden blij als jij je lijf en je fotos prachtig vind!

Ons aanbod

  • Shoots voor singles en stellen
  • In de studio of op locatie
  • Visagie en make-up

Erotische fotografie Hertogenbosch

Een naaktshoot is in het begin altijd een beetje spannend, dus zowel voor het model als de fotograaf. Neem dan ook voldoende tijd om te acclimatiseren. Een gezellig praatje zorgt ervoor dat je allebei even afgeleid bent en dus kunt ontspannen. Neem samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, het moodboard door en wissel ideeën uit. Maak samen de laatste voorbereidingen en laat het model met kleding aan posities en poses uitproberen, zodat je allebei precies weet wat er moet gebeuren tijdens de shoot zelf. Eventueel maak je alvast proefopnamen, die je samen kunt bekijken, daarom kan het zijn dat het model graag iemand meeneemt naar de shoot, waardoor hij/zij zich veilig voelt, maar zorg ervoor dat er niet teveel mensen aanwezig zijn tijdens de naaktshoot zelf. Dit leidt het model alleen maar af en kan ervoor zorgen dat het model schaamte voelt bij het naakt poseren.

Erotische naakt shoot

Zorg ervoor dat je tijdens de shoot niet aan het stuntelen bent en nog allerlei zaken moet klaarzetten en uitzoeken, zoals de instellingen van je camera. Hierdoor gaat het model zich alleen maar onzeker voelen. Het is belangrijk dat je je aandacht tijdens de shoot volledig bij je model kunt houden. Praat tijdens de shoot voldoende met het model en leg uit wat je aan het doen bent.


Een naaktshoot betekent niet dat het model de hele tijd naakt is! Zorg ervoor dat het model tijdens de shoot losse kleding aanheeft die ze makkelijk uit en aan kan trekken. Een badjas kan goed dienst doen als je in een studio werkt.

Naaktshoot erotisch

Werk bij voorkeur met een lichte telezoom, zodat je niet te dicht op het model zit en waardoor deze voldoende ruimte heeft om zich te bewegen en zich veilig en ontspannen te voelen. Raak je model niet aan, dus geef mondeling door wat je bij een pose gewijzigd wilt hebben of doe het eventueel voor.
Als je klaar bent met een serie foto’s laat je het model zich weer aankleden en kijk je samen de gemaakte foto’s door en of je allebei tevreden bent met het resultaat. Dit kun je zo een aantal keren herhalen en je zult zien dat op gegeven moment alle spanning uit de lucht is, dat geeft dan ook de beste foto’s!

Naaktfoto erotisch

Niemand wilt dat er naaktfoto’s van zichzelf op internet gaan rondzwerven, die je zelf niet mooi vindt. Het is dan ook belangrijk om samen met het model de foto’s uit te kiezen waar je allebei achter staat. Foto’s die het model niet mooi vindt un je het beste meteen verwijderen.
Als je foto’s bewerkt hebt kun je deze ook het beste eerst aan het model laten zien alvorens ze te publiceren, daarom behoud je de vertrouwensband en kun je in de toekomst nog vaker samen werken.