Uw betrouwbare fotograaf voor naakt, boudoir en erotische shoots
 
Stijlvolnaakt.nl

Tips voor een Erotische of naakt shoot

naakt 's-Hertogenbosch Den Bosch fotograaf fotografie shoot boudoir stijlvol erotisch

De beste tips voor je shoot

Tip 1 | Draag losse kleding

Hoewel je dit niet zou denken, laat elastische kleding indrukken achter op de huid die uren zichtbaar blijven. Draag daarom voor je shoot losse kleding zonder elastiek en liefst helemaal geen ondergoed als slip of BH.

Tip 2 | Neem liever te veel mee

Als je twijfelt wat voor lingerie of attributen mee te nemen… neem het allemaal mee! Het is beter om te veel bij je hebben dan spijt te hebben dat je iets thuis hebt gelaten.

Tip 3 | Spannend? Neem support mee.

Als je gespannen bent is dit zichtbaar op je foto’s. Je kunt altijd iemand meenemen die je aanmoedigt en bij wie je je veilig voelt. Wanneer je ontspannen bent zul je een geweldige shoot hebben. We kunnen ook altijd even kennismaken voorafgaand aan de shoot. Dat helpt vaak goed.

Tip 4 | Maak een moodboard

Door op internet te zoeken naar foto’s die je mooi vind krijg je een beter idee hoe je graag op de foto zou staan. Een moodboard maken kan dus goed helpen! Door je moadboard met ons te delen kun je er zeker van zijn dat de sfeer en uitstraling die je zoekt goed terug zal komen in je foto’s. Heb je iets speciaals in gedachte? Denk dan ook eens aan passende attributen.

Tip 5 | Lol, Lef en Levendig

Hoewel het onwennig kan zijn om naakt te poseren (meestal maar eventjes hoor), is het belangrijk dat we niet te serieus zijn. Een beetje lollig doen en de gedurfde, of onverschillige, of expressieve poses van een topmodel zullen je helpen te ontspannen en om lef te hebben.

Tip 6 | Vraag, vraag, vraag…

Hoewel ik als fotograaf op basis van je moodboard voorstellen zal doen… het is jouw shoot! Heb je een leuk idee? Heb je daar attributen bij nodig? Zoek je een speciale locatie voor je shoot, zoals een luxe hotelkamer voor een Boudoir shoot, of een lege fabriekshal, of wil je een shoot in bos? Alles kan en ik zal helpen om het te regelen, als je het maar vraagt.